Închide

Artificiile au provocat un incendiu de proporții la cumpăna dintre ani într-o comună din Cluj, pompierii s-au luptat cinci ore cu flăcările

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 01, 2020 1 802

Revelion la datorie pentru echipajele de pompieri din Cluj, care chiar la cumpăna dintre ani au fost nevoite să se deplaseze de urgență la o locuință din comuna Baciu, unde artificii folosite necorespunzător au declanșat un incendiu de proporții.

La fața locului, în localitatea Mera din comuna Baciu, s-au deplasat de urgență trei autospeciale pentru stins incendii în jurul miezului nopții, chiar la cumpăna dintre ani, pentru a stinge flăcările care au cuprins un fânar și o anexă. ”La sosirea pompierilor arderea se manifesta generalizat la cele două anexe gospodărești, iar acestea erau situate la o distanță de circa 2-3 metri față de casa de locuit”, explică purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș.

A fost o intervenție de proporții, căci pompierii au acționat timp de nu mai puțin de cinci ore pentru a stinge incendiul și pentru a evita reaprinderea focarelor mocnite din cei peste o mie de baloți de fân afectați. ”Din cercetările preliminare, se pare că focul a ponit de la artificii folosite necorespunzător”, a mai arătat Biriș.

Un comentariu

  1. […] Artificiile au provocat un incendiu de proporții la cumpăna dintre ani într-o comună din Cluj. Revelion la datorie pentru echipajele de pompieri din Cluj, care chiar la cumpăna dintre ani au fost nevoite să se deplaseze de urgență la o locuință din comuna Baciu, unde artificii folosite necorespunzător au declanșat un incendiu de proporții. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale pentru stins incendii în jurul miezului nopții pentru a stinge flăcările. A fost o intervenție de proporții, căci pompierii au acționat timp de nu mai puțin de cinci ore pentru a stinge incendiul, relatează Actual de Cluj. […]

Scrie un comentariu