Închide

Google: germanii interesați de călătoriile în țara noatră, românii ar pleca în Grecia, Bulgaria și Turcia

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - iun. 12, 2021 0 72

Cel mai mare interes în căutări pentru a călători în România, în ultima lună, vine din Germania, urmată de Italia, Marea Britanie, Spania și Israel, informează economedia.ro. Destinațiile internaționale preferate ale românilor după căutprile din ultima lună, sunt Grecia, Bulgaria, Turcia, Egipt și Spania. Datele au fost centralizate prin Travel Insights, un instrument lansat de Google pentru industria turismului, care arată de unde vine cererea pentru călătorii în România.

Destination Insights este unul dintre aceste instrumente, care oferă informații despre destinațiile pe care oamenii dintr-o țară le caută, în interiorul sau în afara ei, precum și date despre zonele unde sunt persoane interesate să călătorească în țara selectată.

În cazul României, cel mai căutat oraș pentru cazare din țară este București (în ultima lună). Cele mai mari creșteri în căutări înregistrează Constanța.

Cel mai mare interes în căutări pentru a călători în România (în ultima lună) vine din Germania, urmată de Italia, Marea Britanie, Spania și Israel.

În cazul românilor, în ultima lună, ei au fost interesați de Grecia, Bulgaria, Turcia, Egipt și Spania.

La nivel global, destinația cu cea mai mare creștere în căutări este Italia, urmată de Spania și Marea Britanie. Cea mai mare cerere pentru vacanțe și călătorii la nivel global vine din Statele Unite, urmată de Japonia și Marea Britanie.

Sursa Foto: sgh.gr

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare