Închide

GlobalLogic finalizează achiziția Fortech

Economie by Actual de Cluj - feb. 07, 2023 0 132

​GlobalLogic Inc., o companie a grupului nipon Hitachi, și lider în inginerie digitală, a anunțat astăzi că a finalizat procesul de achiziție a Fortech, unul dintre jucătorii de IT de top cu sediul central în Cluj-Napoca, în conformitate cu termenii acordului definitiv semnat în noiembrie anul trecut. Cu sediul în Silicon Valley (San Jose, Californa), GlobalLogic a achiziționat 100% din acțiunile Fortech, transformând-o în subsidiara deținută în totalitate de GlobalLogic.

Fortech este bine poziționat pentru a deveni un nou vector de creștere a talentelor în domeniul ingineriei digitale în Europa Centrală și de Est în cadrul GlobalLogic, pe măsură ce se pregătește să devină GlobalLogic România, după cum arată un comunicat publicat de hotnews.ro. ”Achiziția deschide noi perspective pentru echipa și clienții Fortech, în timp ce extinde prezența deja semnificativă a GlobalLogic în Europa, la o scară promițătoare și cu un potențial exponențial de creștere. Gama de servicii software oferită de Fortech și echipa sa tehnică îmbogățește acum mapa competențelor tehnice a GlobalLogic. În plus, Fortech completează soluțiile GlobalLogic axate pe industrie, cu structurile sale orientate să sprijine industriile auto, medicală, de producție industrială, mass-media și comunicații, precum și sectoarele de software financiar”.

În prezent Fortech are 90 de poziții deschise în România. Acestea includ Java, Full-Stack, .NET, DevOps și alte tehnologii pentru diferite nivele de senioritate. Fortech este o companie de servicii software cu sediul în Cluj-Napoca, cu hub-uri de inginerie și în Oradea, Iași și Brașov. Are peste omie de angajați.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare