Închide

Gimnasta Cătălina Ponor şi CEO-ul care conduce fundaţia magnatului Richard Branson vin la Cluj în martie

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 29, 2018 0 1653

Cătălina Ponor, declarată Gimnasta anului 2017 în Europa vine în martie la Cluj, la o conferinţă dedicată femeilor din mediul de afaceri. La eveniment participă şi Antoinia Norma, CEO al fundaţiei non-profit înființată de Virgin Group, al cărei fondator este Richard Branson.

Cătălina este cea mai longevivă gimnastă a României, la vârsta de 30 ani având dedicați peste 25 de ani gimnasticii. Tripla campioană olimpică, aflată la finalul unei etape profesionale din viața sa, își propune să dea mai departe generațiilor viitoare  experiența și pasiunea sa pentru gimnastică.

Antoinia Norma, CEO al Branson Centre, fundația non-profit înființată de Virgin Group, al cărei fondator este Richard Branson, unul dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie și cunoscut om de afaceri, își anunță prezența pentru prima oară la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Branson Centre sprijină antreprenorii oferindu-le suport în dezvoltarea și structurarea afacerii prin formare, mentorat și crearea de conexiuni. Membră și ambasadoare în cadrul UN Women, liderul programului For Good Program, Antoinia susține educația și dezvoltarea femeii. Antoinia este promotoare a egalității între sexe, contribuind activ la dezvoltarea femeilor antreprenor în poziții de leadership în cât mai multe domenii de afaceri guvernate de bărbați.

Conferinţa are loc în 21 marie, la Grand Hotel Italia, unde sunt aşteptate 600 de femei din mediul de business. Au confirmat prezenţa Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat) și Olga Johnston – Antonova (Fondator Circular Fashion Russia).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare