Închide

”Ghinion” pentru un consumator de droguri din Cluj, prins cu droguri în casă după ce, beat fiind, și-a inundat vecina de dedesubt, iar aceasta a chemat Poliția

ActualitateTop News by Mihai Prodan - oct. 05, 2021 0 725

”Ghinion” pentru un consumator de droguri din Cluj, prins cu droguri în casă după ce, beat fiind, și-a inundat vecina de dedesubt și a plecat de acasă, aceasta a chemat pompierii ca să spargă ușa apartamentului pentru a închide robinetul, iar polițiștii sosiți la fața locului au găsit droguri de risc pe raftul bibliotecii.

Faptele s-au petrecut la începutul acestui an, în 24 ianuarie, când polițiștii de la Secția 4 din Mănăștur au fost trimiși prin dispecerat, noaptea la ora 1.25, la un apartament care inunda vecina de dedesubt. Întrucât la ușa apartamentului de la care curgea apa nu a răspuns nimeni, s-a solicitat prezența unui echipaj de pompieri care, sosind la fața locului, a pătruns în interiorul apartamentului, forțând ușa de acces. În interior nu se afla nicio persoană, iar de la robinetul de la chiuveta din bucătărie curgea apa, robinetul fiind lăsat deschis. Polițiștii au pătruns în apartament și au observat, pe un raft al mobilierului, mai multe plicuri din plastic cu o substanță de culoare albă, cristalin-făinoasă, un recipient din sticlă care conținea o substanță de forma unor muguri ai unei plante de culoare verde-olive cu miros înțepător și un alt recipient din plastic care de asemenea conținea o substanță de forma unor muguri ai unei plante de culoare verde-olive, cu miros înțepător. La scurt timp a sosit și chiriașul apartamentului, aflat în stare de ebrietate, care, fiind întrebat cu privire la substanțele găsite în apartament, a declarat senin că în recipiente se află ”marijuana” comandată de pe internet cu scopul de a o consuma. La audieri acesta a susținut că e consumator de droguri de zece ani și că a consumat ”cam de toate”.

Inculpatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, cu executare. Decizia poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare dar e puțin probabil ca acesta să uzeze de dreptul de apel, căci în proces și-a recunoscut faptele și a cerut să fie judecat în procedură simplificată, unde pedeapsa e redusă cu o treime dacă inculpatul recunoaște faptele și probele. Decizia a fost luată de Tribunalul Cluj în urmă cu câteva zile, în 30 septembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare