Închide

Creștere accelerată a ratei de infectare cu coronavirus în Cluj-Napoca în ultimele zile, a sărit de pragul de 8 cazuri la mie

ActualitateTop News by Mihai Prodan - oct. 05, 2021 0 483

Creștere accelerată a ratei de infectare cu coronavirus în Cluj-Napoca în ultimele zile, a sărit de pragul de 8 cazuri la mia de locuitori doar de ieri până azi.

Incidența infecției cu coronavirus a ajuns azi la 8,16 cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, de la 7,9 ieri și 6,84 vineri, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică. Spre comparație, rata de infectare calculată la nivelul județului, la rândul ei printre cele mai ridicate din țară, e considerabil sub media de la nivelul municipiului, la 6,29 cazuri la mie.

Aceasta înseamnă că în Cluj-Napoca sunt active astăzi peste 2.700 de cazuri de infectare, depistate în ultimele două săptămâni, din totalul de 4.700 depistate la nivelul județului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare