Închide

Gala Premiilor de Excelență Media la Cluj

ActualitateCulturăFestivalSocial by Actual de Cluj - sept. 30, 2017 0 1177

Ca în fiecare an, Agenția Amprenta anunță organizarea unei noi ediții a Galei Premiilor de Excelență Media, în 27 octombrie: „Pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, valoarea va fi din nou premiată în cadrul celui mai așteptat eveniment jurnalistic: PREMIILE  MEDIA DE EXCELENȚĂ, proiect născut tocmai din dorința de a aduce recunoașterea celor care au ales să facă o schimbare pozitivă în societate, având o contribuție semnificativă la dezvoltarea orașului” – transmit organizatorii

Anul acesta, evenimentul are la bază un concept complet inedit: „Întregul eveniment va evidenția eleganța și inovația, conturându-se în jurul unei uimitoare povești multimedia, o călătorie digitală în care spectatorul va descoperi evoluția culturală și socială a Clujului. Conceptul ii aparține regizorului Petre Năstase, cu care am decis să colaborăm începând din acest an și care a adus plus valoare întregului eveniment”, spune Cristina Szasz, PR Manager Amprenta Advertising.

La ediția de anul acesta, alături de presa locală, importante trusturi media naționale și-au confirmat participarea în cadrul Galei „Ne dorim dezvoltarea conceptului Premiile Media de Excelență la nivel national, este primul an în care am extins acest concept dincolo de granițele Clujului și avem foarte multă deschidere din partea trusturilor naționale invitate” – a completat Cristina Szasz.

Laura Cosoi si Dragoș Bucurenci, invitații speciali ai acestei ediții

Evenimentul este prezentat în fiecare an de invitați speciali din industria show biz-ului românesc, astfel, că și anul acesta,  conform tradiției, amfitrionii vor fi Laura Coșoi și Dragoș Bucurenci. Cei doi au acceptat, in premierea, invitația organizatorilor de a fi gazde ale acestui eveniment important al Clujului. Actrița Laura Cosoi este cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune „La bloc”, „Fete cu lipici” și „Cu un pas înainte”, difuzate pe PRO TV. De asemenea, a participat şi la “Dansez pentru tine” şi, chiar dacă nu a câştigat, a continuat să danseze şi a reprezentat în 2010 România la “Bailando por un sueno”. “Pe 27 octombrie vă dau întâlnire la Opera Română din Cluj. Fiecare intâlnire cu Ardealul mă inspiră și de-abia aștept să ne vedem la decernarea Premiilor Media de Excelență” – a transmis Laura Coșoi publicului clujean. 

Dragoș Bucurenci, cunoscutul prezentator al show-ului de televiziune “Supraviețuitorul” difuzat de PROTV, a condus până în 2011 Asociația MaiMultVerde, organizație neguvernamentală care și-a propus să construiască o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România.  Intr-un sondaj realizat de GfK România în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din marile orașe, MaiMultVerde s-a clasat ca cea mai cunoscută organizație ecologistă după Greenpeace. În 2010, a primit Premiul „Cel mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu , iar începând cu 2004 a prezentat și a realizat mai multe emisiuni de televiziune la PROTV, TVR, Realitatea TV, PrimaTV si TVR Cultural. Blogul lui, bucurenci.ro, este între primele 20 cele mai influente bloguri din România, conform ZeList. “Mă bucur mereu să revin la Cluj și să prezint un eveniment de calibru pentru oraș, Premiile Media de Excelență. Ne vedem în 27 octombrie la Opera Națională! “ – a declarat Dragoș Bucurenci.

La solicitarea publicului s-au pus în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea pot fi achiziționate de pe eventim.ro, din magazinele partenere Eventim sau de la standul Ticket Event din Iulius Mall, parter. Partenerii evenimentului: NTT DATA, Electrogrup, Transgaz, Studium Green, Wizzair, E-On, BettyIce, Vivinco, Konica Minolta, Megamix, Qclinic. Eveniment organizat cu sprijinul SDEE Transilvania Nord.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu