Închide

FOTO/VIDEO DJ-ul britanic Wilkinson, momentul 0 al primei zile Delahoya

ActualitateFestival by Actual de Cluj - sept. 30, 2017 0 374

În acest weekend, la Cluj-Napoca are loc Delahoya, primul festival de muzică electronică din țară. Aflat la cea de-a 21-a ediție, acesta durează 2 zile.

Deși în prima zi publicul Delahoya a bifat în număr mic zona “gratuită” Live Area pusă la dispoziție de organizatori pe platoul dintre Cluj Arena și Sala Polivalentă, seara, câteva sute de fani Urma și Robin and the Backstabbers au înfruntat frigul pentru a lua parte la concertele preferaților lor.

În prima zi din cele două ale ediției 21 a festivalului Delahoya, cel mai mare număr de petrecăreți au participat la show-urile de la trei scene indoor (Main Stage, The Other Stage și /FORM Space). Vârful de audiență a fost atins între în momentul când pe scena polivalentei a urcat DJ-ul drum’n’bass Wilkinson, împreună cu MC-ul său (VIDEO). Ca o constatare că muzica drum’n’bass are un succes tot mai mare, majoritatea artiștilor de la scena principală Delahoya sunt consacrați în acest gen muzical. Vineri, alte nume importante nume care au performat pe scenele Delahoya au fost: Dub Pistols, Grimus, DJ Shiver, MadlLiquid sau Jon Kennedy.

La fel în ziua care a trecut, și sâmbătă festivalul se va desfășura pe două planuri: pe timpul zilei – la Live Area, unde accesul va fi gratuit pentru orice participant și pe timpul nopții –
indoor (la Main Stage, The Other Stage și /FORM SPACE). Mai jos aveți programul pentru cea de a doua zi Delahoya.

Text, foto/video:  Mihai HENDEA

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare