Închide

G4media: Ce se întâmplă cu marile festivaluri din România și cum au fost afectate de pandemia de coronavirus. Detalii legate de biletele, reprogramările și artiștii de la Untold, Neversea, Electric Castle, Festivalul Enescu, TIFF și Festivalul de Teatru Sibiu

Festival by Actual de Cluj - iun. 05, 2021 0 244

Ce se întâmplă cu marile festivaluri din România, cu biletele achiziționate, cu reprogramarea invitaților și care este impactul financiar al pandemiei asupra acestora, sunt câteva dintre întrebările la care organizatorii lor au răspuns, întrebați de G4Media.

În mod evident, pandemia de coronavirus a afectat puternic industria divertismentului și implicit marile festivaluri devenite tradiție în România. Organizatorii au fost nevoiți să recalculeze bugetele, să amâne evenimente, să reia discuțiile cu invitații și cu sponsorii și nu în ultimul rând să regândească măsurile de siguranță și distanțare.

O muncă intensă, cu o finalitate potențial nesigură, însă asta nu i-a împiedicat să continue. Cam aceasta ar fi una dintre concluziile importante desprinse în urma discuțiilor cu organizatorii unora dintre cele mai vizibile festivaluri organizate în România.

Citește articolul integral pe G4media.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu