Închide

Proiecții de filme de la TIFF.20 și reprezentații de teatru în Parcul Poligon din Florești

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - iun. 07, 2021 0 460

Consilierii locali au aprobat organizarea unor evenimente pe parcursul lunii iulie în parcul Poligon din Florești. În prima parte a lunii vor avea loc reprezentații de teatru iar în ultima săptămâna vor avea loc proiecții de film în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), ajuns la ediția 20.

Este primul an în care filme din festival vor fi poiectate și în comuna Florești. TIFF va avea loc în perioada 23 iulie – 1 august 2021

Reprezentațiile de teatru vor avea loc în 3, 4, 10 și 11 iulie în parcul poligon fiind susținute de actori de la Teatrul din București.

Consilierii locali și-au dat acceptul pentru organizarea acestor evenimente în parcul poligon la ședința extraordinară din 7 iunie. Detaliile legate de spectacolele și filmele care urmează să fie văzute în Florești dar și programul acestora vor fi făcute cunoscute în perioada următoare.

Primăria din Florești a popularizat parcul poligon pe Faceebook odată cu manifestările organizate acolo de 1 iunie, Ziua Copilului, arătând – cu imagini de ansamblu (foto cover) – interesul floreștenilor pentru a consuma evenimente culturale și de divertisment.

sursa foto: Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu