Închide

Furtuna a făcut prăpăd la Cluj în această noapte, drumuri rupte, gospodării inundate

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 17, 2020 0 648

foto Instituția Prefectului Cluj

Furtuna a făcut prăpăd la Cluj în această noapte.

Beciurile a patru case din localitatea Șomcutul Mic au fost inundate, la fața locului au intervenit noaptea trecută pompierii de la detașamentul din Dej, cu o autospecială și o motopompă, dar și cu un buldoexcavator al Primăriei din Dej.

Două gospodării din Jichișu de Jos au fost inundate și apa  atrebuit evacuată, iar în Fizeșu Gherlii a intervenit serviciul voluntar pentru situații de urgență. În Mintiu Gherlii SVSU a intervenit cu o motopompă iar în Săcălaia a trebuit evacuată apa dintr-un saivan în care se aflau două mii de miei.

De asemenea în urma precipitațiilor drumul național DN1R între localitățile Călățele și Beliș a fost închis circulației rutiere după ce a fost rupt pe două porțiuni de aproximativ 50 de metri.

Totodată, drumul comunal DC 177 între localitatea Vad și Bogata a fost închis parțial din cauza aluviunilor și inundațiilor iar podul provizoriu peste Crișul Repede, care leagă localitatea Poieni de Valea Drăganului, a fost și el afectat de inundație și închis circulației.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare