Închide

Doi pacienți depistați cu Covid-19 la Institutul Inimii au murit. Spitalul își restrânge activitatea și preia doar urgențe

ActualitateSinteză știri localeTop News by Actual de Cluj - iun. 17, 2020 0 2593

Masuri la Institutul Inimii din Cluj după descoperirea unui focar de Covid-19. Spitalul a anulat toate internările pacienților cronici și preia doar urgențe după ce cinci pacienți și un cadru medical au fost testați pozitiv, iar doi dintre pacienți au murit.

Conducerea Institutului Inimii din Cluj a luat măsuri după cele șase cazuri de coronavirus depistate în ultimele zile la Clinica de Cardiologie, cinci pacienți și un asistent medical. Doi dintre pacienți au murit.

Am oprit tot ce înseamnă internări, internările programate. Facem urgența pe chirurgia cardio-vasculară, dealtfel suntem și singurul asemenea centru pe regiune, avem păstrată linia de gardă pe urgență care asigură măsuri pentru pacienții care vin direct aici, pentru că la nivel de Cluj s-a decis, și avem sprijinul tuturor, ca Serviciul de Ambulanță să trimită pacienții direct la Medicala I, cea care preia acum urgențele pe cardiologie venite pe această cale.Sunt în curs anchetele epidemiologice în urma cazurilor depistate”, a declarat pentru transilvaniareporter.ro managerul spitalului Florin Crișan.

Conform ultimei raportări oficiale, în Cluj mai sunt internați cu Covid19 58 de pacienți.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare