Închide

FRF a decis: finala Cupei României dintre CFR și Dinamo se joacă pe Arena Națională

Sport by Catalin Suciu - apr. 27, 2016 0 186

CFR va juca în fieful „câinilor” ultimul act din Cupa României, Federația Română de Fotbal alegând Arena Națională ca stadion gazdă.

„Federația Română de Fotbal anunță că ultimul act al Cupei României, întâlnirea dintre Dinamo București și CFR Cluj, va avea loc la București, pe Arena Națională. Este pentru a cincea oară consecutiv când finala competiției se dispută pe cel mai mare stadion din țară”, se arată într-un comunicat al FRF postat pe site-ul oficial.

Partida dintre CFR și Dinamo  va avea loc pe 10 mai, de la ora 21:30. Pentru a ajunge în ultimul act, Dinamo a trecut în semifinale, în dublă manșă, de FC Steaua București (0-0 și 2-2). CFR Cluj a trecut cu 2-0 la general (0-0 și 2-0) de ASA Târgu Mureș în aceeași fază a competiției.
Dinamo a câștigat de 13 ori trofeul Cupei României, în timp ce clujenii s-au impus în trei finale. Ultima finală jucată de CFR datează de acum trei ani, fiind și singura pierdută în istoria clubului, „feroviarii” cedând în fața Petrolului.

foto: frf.ro

CITEȘE ȘI: INTERVIU Cadu, omul cu trofeele, le transmite un mesaj clar ceferiștilor după calificarea în finala Cupei: “Doriți-vă mai mult decât își doresc ei, luptați mai mult decât vor lupta ei!”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.