Închide

„U” Cluj și Ardealul, la braț în semifinalele campionatului în Liga Elitelor

Sport by Catalin Suciu - apr. 27, 2016 0 231

Universitatea Cluj și Ardealul vor reprezenta Clujul în ultima fază a competiției rezervate celor mai buni juniori din România.

Dacă „studenții” lui Călin Sălăgean tranșaseră deja calificarea, Ardealul a reușit și ea în ultima etapă să o obțină, învingând-o pe Viitorul Mihai Georgescu cu 2-0, terminând seria Vest pe locul secund, după Universitatea. U Cluj a bifat, însă, și ea, victoria în ultima etapă, câștigând cu ACS Timișoara, scor 5-3.

Astfel, Clujul va avea două reprezentante la faza finală a campionatului, unde s-au mai calificat Dinamo și Academia lui Gheorghe Hagi.   În semifinalele programate săptămâna viitoare, „U” Cluj va întâlni pe FC Viitorul, iar Ardealul va juca împotriva lui Dinamo, câştigătoarea marii finale urmând să reprezinte România în UEFA Youth League, pe traseul campioanelor naționale.

Ambele meciuri se vor disputa pe terenul bazei FRF de la Mogoşoaia, pe data de 5 mai, de la ora 16:00, respectiv 18:30. Finalele competiţie se vor disputa pe 7 mai, în aceeaşi locaţie, cu începere de la ora 15:00 (finala mică), respectiv 17:30 (finala mare).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare