Închide

FOTO. Ce găsești în cortul de cărți din Piața Unirii

ActualitateTop News by Kristina Reştea - apr. 24, 2015 0 373

Cărți cu 5 lei, reduceri de 10%, 20%, 25% la anumite volume, cărți marcate cu bulina roșie care anunță minusuri de preț stau alături de ceaiuri, CD-uri și… cruci la târgul de carte Gaudeamus.

Cortul (nu foarte) alb deschis de miercuri în Piața Unirii e aici până duminică: evenimentul organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România şi Radio Cluj va avea loc între 22 şi 26 aprilie și a ajuns la a XVI-a ediţie. În acest an, Târgul Gaudeamus a fost inclus în calendarul evenimentelor culturale ale oraşului-gazdă, în cadrul proiectului „Cluj – Capitală Europeană a Tineretului 2015”.

 

 

„După numai două zile, bilanţul provizoriu al târgului depăşeşte deja cele mai optimiste previziuni ale organizatorului şi ale expozanţilor: peste 12.000 de vizitatori i-au trecut pragul iar valoarea vânzărilor realizate în acest interval depăşeşte cu mult nivelul atins la ediţia precedentă, în primele două zile”, susțin organizatorii. Fără să fie totuși prea mare înghesuială, pe „aleile” din cort vineri dimineața se cumpărau cărți. Ori doar se răsfoiau.

Vezi AICI catalogul participanților și programul evenimentelor.

Citește și

 

Caravana Gaudeamus instalează Capitala Europeană a Cărții în Piața Unirii

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.