Închide

În seara aceasta se dansează pentru tinerii cu sindrom Down. Unde și cu cine

Actualitate by Kristina Reştea - apr. 24, 2015 0 519

Vineri seara se dansează, în pași de zumba, în scop caritabil: pentru tinerii din Asociația Down – Centrul Educațional Raluca, alături de și cu „instrucțiunilea 10 instructori din Cluj.

„Primul Zumbathon din Cluj-Napoca le-a fost dedicat lor și ne-am gândit să ne mai unim o dată pentru ei și din simplul motiv că sunt zumbiști devotați și pentru că au evoluat foarte mult în ultimii doi ani:
Raluca a câștigat medalia de bronz în cadrul Jocurilor de Iarnă Special Olympics 2013 din Coreea de Sud, iar anul acesta Alex va participa la proba de înot, la Jocurile Olimpice pentru persoanele cu dizabilități ce vor avea loc între 25 Iulie – 2 August 2015 la Los Angeles, SUA”, spun organizatorii.  „Vor dansa și ei cu noi, doar sunt zumbiști convinși! Sunt minunați și ambițioși”, a completat Ramona Dămăcuș, unul dintre instructorii de zumba care susțin evenimentul. Toate fondurile adunate cu Zumbathonul de vineri merg înspre sprijinirea activităților centrului.

Biletul de intrare costă 15 lei și se anunță și o tombolă pe baza biletului, cu produse pentru orele de zumba.

 

Cum arată un maraton de zumba în scop caritabil:

Cum s-a dansat lângă Regele Matei. Zumba caritabil în centrul oraşului FOTO/VIDEO

 

Evenimentul din 24 aprilie începe de la ora 18.00. Unde îl găsiți:

 

zumba afis

Sursa foto: Centrul Educațional Raluca

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.