Închide

Fost primar în Cluj, ajunge avocat

Administrație by Actual de Cluj - iul. 14, 2015 0 689

E oficial: un fost primar al Clujului ajunge avocat în casa de avocatură Nistorescu, Șomlea & Asociații.

E vorba de Radu Moisin, fost primar interimar în Cluj-Napoca, și consilier local. Acesta vine în casa de avocatură după 10 ani la Primăria Cluj-Napoca – unde e și acum membru în Consiliul Local.
Radu Moisin va oferi consultanţă juridică şi va reprezenta clienții în legătură cu proiecte de drept administrativ, drept fiscal sau investiţii.
Radu Moisin și-a început cariera în administrație publică în 2004. În 2008 a fost ales consilier local, în ianuarie 2009 a fost ales viceprimar, iar în noiembrie 2011, când primarul Sorin Apostu a fost arestat, a ajuns pe fotoliul de edil al orașului timp de șapte luni. Din iunie 2012 e preşedintele Comisiei pentru administraţie publică locală, probleme juridice, servicii publice şi comerţ.

Nistorescu, Şomlea & Asociaţii este o casă de avocatură cu sediul în Cluj-Napoca, fondată de Milena Nistorescu și Radu Șomlea și care oferă servicii de asistență juridică în principalele arii ale dreptului de afaceri – drept societar, drept comercial, achiziţii private, achiziţii publice, litigii comerciale și arbitraje, insolvenţă, dreptul concurenţei, dreptul proprietăţii intelectuale și dreptul energiei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare