Închide

Fost adjunct la Poliția Cluj ajunge la șefia Poliției Române

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 30, 2018 0 805

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție din Cluj, Ciprian Miron, a ajuns în șefia Inspectoratului General al Poliției Române.

La propunerea șefului Poliției Române, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a semnat ieri actele administrative pentru împuternicirea în funcțiile de adjuncți ai șefului IGPR ale chestorului de poliție Victor Wili Apreutesei și comisarului șef de poliție Ciprian Miron.

Apreutesei a fost până ieri director al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, structură a Poliției Române care a realizat și coordonat proiecte importante la nivel național și internațional, în domenii de prevenire a infracționalității. Comisarul șef de poliție Ciprian Miron a ocupat până în prezent funcția de adjunct al Inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Anterior, Miron a ocupat funcții de execuție și de conducere în cadrul Poliției Române, a fost atașat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii și a absolvit, în anul 2009, cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare