Închide

Ce măsuri anunță Primăria pe strada cu mall-ul pentru a împiedica accidentele rutiere

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 30, 2018 0 406

Virajele la stânga în toate intersecțiile străzilor Alexandru Vaida Voevod și Teodor Mihali cu străzile/aleile adiacente sunt interzise începând din această săptămână, a anunțat Primăria. Măsura este luată împreună cu poliția rutieră și este gândită pentru a reduce accidentele de circulație din zonă, mai ales că aceaste artere sunt foarte trazitate având în vedere și prezența mall-ul din Gheorgheni.

 Administrația locală a anunțat că s-au amplasat indicatoare rutiere corespunzătoare de interzicere a virajelor la stânga, respectiv obligatoriu la dreapta la toate intersecțiile străzilor Alexandru Vaida Voevod și Teodor Mihali cu străzile/aleile adiacente.

„În zilele următoare, în funcție de condițiile meteo, se vor aplica și marcajele rutiere longitudinale de separare a sensurilor de circulație, de tipul linie dublă continuă. Conducătorii auto pot să efectueze manevra de întoarcere utilizând cele două sensuri giratorii existente, de la intersecțiile str. Unirii-str. Alexandru Vaida Voevod, respectiv str. Alexandru Vaida Voevod-str. Slănic”, au subliniat reprezentanții Primăriei.

Potrivit acestora, măsura are drept scop principal reducerea riscului producerii unor accidente de circulație în intersecțiile în cauză.

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu