Închide

Floreștenii care și-au pierdut agoniseala de-o viață în incendiul de ieri, cazați la pensiuni din comună

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 08, 2022 0 140

Floreștenii care și-au pierdut agoniseala de o viață în incendiul de ieri de pe strada Porii, unde cinci apartamente au fost distruse total iar alte două parțial, vor fi cazați la pensiuni din comună, a anunțat primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

Acesta a arătat că a finalizat împreună cu colegii din Primărie lista celor care au nevoie de cazare, care vor fi îndrumați către locațiile de cazare și li se va asigura sprijinul de urgență. ”Din păcate, am înregistrat astăzi o situație nefericită, prin incendiul violent declanșat la imobilul de pe strada Porii, în Florești. Vreau să știți că toate familiile care și-au pierdut agoniseala de-o viață în urma incendiului, vor primi găzduire la pensiuni din Florești, care oferă autorității locale sprijin necondiționat, la primul apel de ajutor”, a arătat primarul.
În următoarele zile, împreună cu specialiștii Inspectoratului pt Situații de Urgență, va fi făcută o primă evaluare și vom decide asupra etapelor care urmează pentru limitarea efectelor dezastrului.

Citește și:

https://actualdecluj.ro/sapte-apartamente-distruse-complet-iar-alte-doua-au-fost-afectate-considerabil-acesta-e-bilantul-incendiului-de-ieri-dupa-masa-din-comuna-clujeana-floresti-unde-un-bloc-intreg-de-locuinte-a-trebuit/

Nici un comentariu

Scrie un comentariu