Închide

Firebyte Games, dezvoltator de jocuri video controlat de Broker Cluj, începe luni plasamentul privat premergător listării la Bursă

Economie by Actual de Cluj - feb. 12, 2021 0 179

Firebyte Games, dezvoltator de jocuri video controlat de socie­tatea de brokeraj Broker Cluj şi din acţionariatul căruia face parte şi omul de afaceri Adrian Andrici, începe luni plasamentul privat prin care vrea să atragă de la investitori finanţare pentru dezvoltare, iar ulterior să listeze acţiunile nou emise la Bursa de la Bucureşti, potrivit rezprezentanţilor companiei.

Astfel, Firebyte Games ar putea deveni prima companie din sectorul de jocuri video de la bursa locală, arată datele Ziarului Financiar. Compania îşi propune să atragă 1 mil. euro de la investitori pe care să îi utilizeze în principal pentru două linii de afaceri.

Ulterior închiderii plasamentului, compania vrea ca listarea să aibă loc în 60 zile. Firebyte Games ar urma să fie prima companie de jocuri video de la Bursa românească. Valoarea ofertei este de un milion de euro, iar banii vor fi utilizaţi pentru investiţii în cele două linii de business.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu