Finalurile de săptămână cu soare aduc 3000 de oameni la ștrandul primăriei. Oferta e sub orice critică!
AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - aug. 05, 2014 1 515
Trei bazine funcționale, din care unul pentru copii, plus un loc de joacă este oferta pe care ștrandul Sun o pune la dispoziție clujenilor amatori de apă și plajă. Toboganul cu apă e nefuncțional iar servirea pe terasa care deservește complexul lasă de dorit, spun clujeni care au frecventat în ultimele zile ștrandul.
Cifrele oficiale spun că în week-end-uri plătitorii de bilete depășesc numărul de 3000. Clienții sunt însă la nivelul anului 2010, potrivit datelor oferite la vremea respectivă de Biroul Mass media.
„Am fost sâmbătă la ștrand. De la ora 16.00 până la ora 18.00 am așteptat o comandă de mâncare. Nu am primit-o. Problemea era una generală. Șeful de sală de la terasă n-avea nicio explicație. Se terminaseră și micii, deși se luaseră comenzi și oamenii au așteptat ore să mănânce la prețuri de centru. Berea e ieftină 4-5 lei, dar n-ai multe opțiuni. Halbă și două sortimente la doză. E păcat de servire și că apa din bazine nu e tocmai curată, filtrată. Sunt șezlonguri, este un câmp tuns pe jumătate cu iarbă. Este sonorizare – ambianță cu radio, coșuri de gunoi, la baie e acceptabil, sunt dușuri afară ”, ne-a declarat un clujean.
El spune că la început de sezon apa era mult mai mizerabilă, însă servirea mai bună pentru că clienții erau puțini. „Ai unde să parchezi, este ieftin , dar nu trebuie să te aștepți la decență. Dacă ești nemulțumit, ești tratat ca un gunoi de personalul terasei, de șeful de sală. Cei care fac grătare au o sută de ani împliniți. Fac un grătar, fumează o țigară, apoi gata, se încheie distracția pentru că nu mai sunt produse de prăjit”, mai spune acesta.
„Iarba e țepoasă, uscată, neapărat ai nevoie de șlapi în dotare. Locul e curățel însă pentru că angajații adună gunoiele”, ne-a declarat un alt client.
Ștrandul Sun se întinde pe o suprafață de aproximativ 4 hectare iar prețul de intrare este de 12 lei pentru adulți, cu 2 lei mai mare decât în 2010. Copiii beneficiază de reducere de 50 la sută. Pentru încă jumătate din prețul de intrare poți să stai și pe șezlong.
„Referitor la ștrandul Sun, legea directorilor funcționează foarte bine. În primul an zici ce au făcut rău aia dinaintea ta. În al doilea ceri bani pe care îi direcționezi către altceva. În al treilea invoci motivele care te-au împiedicat să modernizezi iar în al patrulea ești șchimbat din funcție și n-ai mai modernizat ștrandul”, ne-au declarat surse din administrație.
Potrivit planului girat de Consiliul de Administrației al Regiei Autonome a Domeniului Public patronată de Consiliul Local și administrator al ștrandului pentru 2015 există un plan de modernizare . Lucrările sunt evaluate la peste 4 milioane de lei, însă, având în vedere situația financiară dificilă a regiei nu se știe în ce măsură resursele vor fi identificate.
În mandatul fostei administrații Apostu-Moisin, primăria a încercat să concesioneze 5 hectare de teren în zona Sun pentru amenajarea unui complex de tip aquapark cu bazine, restaurante sau hotel. La licitații nu s-a prezentat însă nimeni, investiția fiind evaluată la câteva zeci de milioane de lei. În plus, există condiționări de la Electrica privind construirea în zonă, așa au explicat oficialii de la vremea respectivă eșecul proiectului.
Un comentariu
Scrie un comentariu
Articole similare
-
Se deschide noua clinică Q-Vision cu o investiție de 2 milioane de euro
sept. 14, 2024 0
-
Ciclon în România: 19 localități din 8 județe afectate de inundații
sept. 14, 2024 0
Ai perfecta dreptate! Eu am crescut in grigorescu, si din cate vad nu e nici o schimbare acolo, e la del ca si acum 30 de ani ! Poate vin eu din barcelona si le punem la rand! Am o gramada de exemple de dat !