Închide

Fetiță de 10 ani ascunsă sub fusta mamei sale din Cluj ca să treacă ilegal frontiera

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 14, 2019 0 118

O fetiţă în vârstă de 10 luni a fost descoperită de poliţiştii de frontieră ascunsă sub fusta mamei sale, între banchetele unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

Polițiștii spun că fetița a fost descoperită în dimineața de ieri în jurul orei 2.30, la punctul de trecere a frontierei din Borș, când pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat un cetăţean român de 27 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, ce conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România. În maşină, alături de şofer călătorea ca pasager o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani. „Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia. La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania”, arată polițiștii.

Aceștia nu s-au lăsat înduplecați și le-au îtnrerupt acestora călătoria, ba mai mult fac cercetări pentru infracțiunea de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru femeie.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu