Închide

Bărbat reținut pentru acte sexuale cu o minoră de 14 ani. ”Fata a ieșit din casă fără să spună bunicilor absolut nimic” UPDATE A fost arestat

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 14, 2019 0 321

Un bărbat de 49 de ani din Oradea e cercetat pentru acte sexuale cu un minor după ce a luat cu o mașină o minoră de 14 ani, de la locuința bunicilor din Cămărașu și s-au îndreptat spre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autoritățile după ce tânăra nu le-a spus unde pleacă și cu cine anume.

S-a întâmplat în urmă cu două zile iar pentru depistarea mașinii s-au mobilizat echipe complexe de anchetatori. Polițiștii: ”În fapt, la data de 12 august a.c., cel în cauză ar fi luat-o cu un autoturism pe minora în vârstă de 14 ani, de la locuința bunicilor săi, din Cămărașu, județul Cluj, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autoritățile, întrucât minora nu le-ar fi spus unde pleacă și cu cine anume. În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de
Investigații Criminale, Criminalistic și altele, pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul. În urma identificării autoturismului care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale”.

Tânăra, originară din comuna clujeană Baciu, se afla în vacanță la bunici și a ieșit din casă în jurul orei 22 și s-a urcat în mașina agresorului fără să le spună nimic bunicilor despre destinație sau cine e șoferul. ”Alaltăieri seară pe la ora 22 au plecat de acasă și dimineața la ora 6 erau găsiți. Cei doi ar fi povestit pe Facebook. Fata a ieșit din casă fără să spună bunicilor absolut nimic. Au fost duși la audieri, aseară bărbatul a fost reținut iar la expirarea perioadei de reținere va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, spun polițiștii pentru actualdecluj.ro. 

UPDATE Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu