Închide

Festival de muzică și artă la a noua ediție la Cluj, cu spectacol de iluzionism și cursuri de dans

Cultură by Actual de Cluj - oct. 04, 2019 0 96

Festivalul de muzică și artă de la Cluj ajuns la a noua ediție, TIMAF, are loc în acest an între 11 și 20 octombrie și aduce în fața publicului clujean cel mai mare spectacol de iluzionism din România – cel puțin aceasta promit organizatorii. 
Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania începe în 11 octombrie cu un concert Score Band, în cadrul Unique Party. ”Unicitatea evenimentului este dat de ambianța special creată de decorul nonconformist care oferă participanților posibilitatea să poată admira operele de artă expuse. Afterparty-ul continuă alături de DJii rezidenți ai scenei tramvai de la Untold”, spun organizatorii.
O zi mai târziu, în 12 octombrie, e programat cel mai mare spectacol de iluzionism din România, ”Visul meu” susținut de Lorenzo Cristian, la ora 19 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.
Festivalul include și proiecția a două filme în 13 octombrie, “Ray” și ”Jobs”, de la ora 18 la cinematograful Victoria, unde accesul e gratuit.

Pasionații stilurilor de dans street-dance, show dance sau breakdance, ori dans contemporan, sunt așteptați în 14, 15 și 16 octombrie, la baza sportivă Gheorgheni, la  cursuri de dans interactive, gratuite. Pasionații dansurilor latino se pot bucura în 19 octombrie de trei ore de dans continuu, unde vor putea învăța primii pași alături de Latino Beat Dance Company.

Ziua de 18 octombrie aduce la Record Park Unique Concept Party II, un eveniment la care momentul de live act va fi oferit de către orchestra simfonică Undercover Orkestra, într-o fuziune cu muzica mixată de DJ K-lu.

Seria evenimentelor TiMAF se încheie miercuri, 20 octombrie, pe scena de la Reactor, alături de actorii teatrului independent, care vor interpreta piesa ”In the name of love”.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare