Închide

Festival de muzică și artă în parcul etnografic al Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 04, 2019 0 514

Festival de muzică și artă în parcul etnografic al Clujului, în 8 și 9 iunie, adică peste câteva zile – iar organizatorii pregătesc și ateliere artistice și meșteșugărești.

IratioN Fest-Roots Park e un festival de muzică și artă ce are loc în 8 și 9 iunie în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” din Cluj. „Evenimentul nu percepe taxă de participare, singura taxă va fi biletul de intrare în muzeu”, spun organizatrii. „Conceptul are la bază susținerea artiștilor autohtoni, astfel că, majoritatea trupelor sunt alcătuite din artiști locali iar toți cei care doresc să-și aducă instrumentele artistice sunt bineveniți să le utilizeze în cadrul evenimentului. Acesta va cuprinde o scenă de muzică live reggae și un sistem de sunet dar și diferite ateliere de pictur[, dans, cânepă, manufactură ;i altele. Vom pune la dispoziție o zonă „Food Corner” și Bar, iar locurile de relaxare vor fi din plin. Zonele liniștite din parc sunt, de asemenea, prielnice studenților care doresc să-și schimbe locul de studiu dintre „patru pereți” într-o zonă istorică, inconjurați de natură”.

Deschis în anul 1929, Parcul Etnografic Naţional „Romulus Vuia” este cel mai vechi muzeu etnografic în aer liber din România. Parcul Etnografic se întinde, în prezent, pe o suprafaţă de peste 15 hectare și expune spre vizitare peste 50 de monumente şi obiective reprezentative pentru cultura materială din întreaga Transilvanie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu