Închide

Festival de jazz la Cluj, în decembrie

CulturăFestival by Actual de Cluj - nov. 23, 2015 0 204

Festival de jazz în Cluj, cu muzicieni importanți ai momentului, timp de trei zile între 2 și 4 decembrie.

La festivalul de la Cluj vin între alții Sebastian Spanache Trio, Marcian Petrescu Duo, Bodurov Trio și Paolo Profeti European Collective.

Sebastian Spanache Trio va deschide ediția din acest an, prin concertul programat în 2 decembrie, seara la Casa de Cultură a Studenților. Trio-ul are la activ două albume lansate oficial, „Humanized”, în 2013, şi „A Pasha’s Abstinence”, în 2014. Sebastian Spanache Trio a luat naștere în a doua jumătate a anului 2011 la Timișoara și este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Sánta (contrabass, chitară bas) și Radu Pieloiu (tobe, percuție).

În cea de-a doua seară a festivalului, pe data de 3 decembrie, publicul va avea parte de un adevărat regal de blues acustic, cântat doar cu chitară acustică, muzicuță acustică și voce de Marcian Petrescu Duo, în cadrul concertului „Povestitorii – muzicuța și chitara în tradiția adevărată a bluesului acustic”.

Bodurov Trio (foto), condus de pianistul și compozitorul bulgar DimitarBodurov, va concerta tot în seara de 3 decembrie, în vreme ce în ultima seară a festivalului, în 4 decembrie, publicul clujean îi va putea asculta pe Paolo Profeti European Collective. Biletele la concerte costă 20 de lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu