Închide

Festival de artă plăsmuită de liceeni la H33. Banii din intrare merg către campania BeardBrothers pentru ambulanța SMURD

ActualitateCultură by Actual de Cluj - apr. 27, 2018 0 419

Festivalul ARTForm debutează astăzi la hub-ul H33 de pe stada Horea, în spațiul industrial căruia cei de la Asociația Urbannect i-au dat o utilizare temporară și l-au transformat în loc care să găzduiască diferite evenimente culturale din oraș. Timp de două zile – 27-28 aprilie – în spațiul de la H33 vor avea loc reprezentații de teatru, ateliere de dans și expoziții de artă, toate făcute de către liceenii din Cluj. Banii din intrare vor merge pentru cumpărarea unei ambulanțe pentru SMURD Cluj în cadrul campaniei celor de la Beard Brothers.

ARTform este o manifestare care reunește artă făcută de tineri, de la artă stradală, pictură pe pantofi sport la teatru, muzică sau dans. Peste 90 de lucrări de artă realizată de tineri sub 25 de ani vor putea fi văzute în cadrul festivalului la hub-ul H33.

 

Cele două zile de manifestări din 27-28 aprilie cuprind ateliere de dans, piese de teatru, concerte și o  selecție și premiere a celor mai bune lucrări de artă expuse în cadrul festivalului. Cele mai bune piese vor fi alese prin votul publicului și urmează să fie prezentate în cadrul unei expoziții temporare la Muzeul de Artă din Cluj.

sursa foto: Dan Clinci

Care este programul:

 

. .

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare