Închide

Festival caritabil în curtea școlii într-un cartier din Cluj, ajuns la a zecea ediție, vin mai multe nume ca în oricare alt an

ActualitateEducaţie by Actual de Cluj - mai 06, 2019 0 325

Nume grele la interesantul festival organizat într-o curte de școală din Cluj-Napoca și ajuns acum la a zecea ediție: „mai multe nume ca în oricare alt an”, spune Elena Băltărețu, unul dintre tinerii care organizează festivalul Ghibstock, din curtea școlii „Onisifor Ghibu” din cartierul clujean Grigorescu.

Ediția din acest an are loc în 17 și 18 mai și e organizată de asociația Blană. Pe scenă urcă The Kryptonite Sparks, Dj Shiver, Cred ca sunt Extraterestru, Argatu & Moș Martin dar și alții. „Pornit în 2010, Ghibstock e mai mult decât un festival, fiind construit de voluntari în întregime, de oameni care cred în puterea unui astfel de eveniment și continuă, chiar dacă muzica se oprește. Ghibstock reprezintă un model educațional, având un rol important atât în ceea ce privește cauzele abordate de-a lungul anilor, cât și în dezvoltarea personală a voluntarilor implicați în organizarea evenimentului”. De exemplu în acest an cu banii strânși voluntarii asociației trimit 25 de copii din satele de lângă Cluj în tabără. Abonamentele costă 25 de lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags