Închide

VIDEO Femeie din Cluj salvată după scăpări de gaz în apartament. ISU Cluj: „nu se mai simte miros de gaz, efectiv nu simți, și cazi jos”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 23, 2016 0 491

foto arhivă

Caz dramatic aseară în Cluj-Napoca, unde o femeie de 50 de ani a riscat să moară din cauza unor scăpări de gaz.

S-a întâmplat pe strada Mărășești, unde o femeie de 50 de ani a fost intoxicată cu gaz în propria casă, dar a fost salvată de un vecin. Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj Ion Moldovan spune că apartamentul ar fi putut exploda, dar femeia a avut șansa să fie salvată de un vecin, care a avut prezența de spirit să nu pornească lumina. „Un vecin a ajuns acasă, a tras-o afară fără să aprindă lumina. Pompierii au ajuns și i-au găsit pe amândoi intoxicați cu gaz și i-au salvat, le-au pus măștile cu oxigen. Concluzia noastră e că nu se mai simte mirosul de gaz. S-a discutat în ședința ISU de duminică, domnii de la Gaz au spus că concentrația de mercaptan e în limite normale, dar colegul de aseară a fost la fața locului și a spus că nu simte miros de gaz, doar un miros îmbâcsit, atât. Cei de la gaz au constatat că existau scurgeri de gaz. Efectiv nu simți, și cazi jos. Dacă vecinul nu trecea pe lângă ușa vecinei sau aprindea becul se întâmpla la fel ca în cazul exploziilor de săptămâna trecută”.

Amintim, duminică dimineața o tânără de 21 de ani a fost grav dănită după ce apartamentul în care locuia cu chirie a explodat din cauza unor acumulări de gaz. Vezi mai jos detalii

Explozie într-un bloc din cartierul Grigorescu. O tânără e în stare gravă în spital

Nici un comentariu

Scrie un comentariu