Cei care doresc să vadă în avanpremieră cele mai impresionante momente de la Untold 2022 trebuie să se înregistreze pe site-ul untold.com şi să participe la concursul organizat pe paginile oficiale de Facebook sau Instagram ale festivalului.

Locurile sunt limitate, iar înscrierea începe marţi, 8 noiembrie, la ora 14:00. La lansarea aftermovie-ului vor participa şi vedete, influenceri, jurnalişti, bloggeri şi parteneri Untold. Evenimentul se va încheia cu un afterparty, la care va fi prezent şi un invitat surpriză, după cum au infomrat cei de la Untold.

Premiera aftermovie-ului Untold 2022 va avea loc a doua zi, pe 22 noiembrie, pe canalul de Youtube Untold, la ora 12:00.

Pe 21 noiembrie, la ora 21.00, doar fanii înregistraţi pe untold.com vor putea cumpăra abonamente Acces General la preţul de 129 de euro plus taxe.

Pe 22 noiembrie, organizatorii vor lăsa vânzarea abonamentelor la liber, fără înregistrare pe site-ul festivalului, iar preţul va fi de 139 de euro plus taxe pentru un abonament General Access.

În 2023, Untold va avea loc între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca. În curând, promit organizatorii, fanii vor afla şi cine sunt primii artişti de talie internaţională care vor urca pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume în vara anului viitor.