Închide

Expoziție interactivă de artă digitală la Centrul de Interes, fosta fabrică din spatele Gării din Cluj-Napoca transformată în centru de artă contemporană

Cultură by Actual de Cluj - mart. 20, 2023 0 486

Expoziție interactivă de artă digitală la Centrul de Interes, fosta fabrică din spatele Gării din Cluj-Napoca transformată în centru de artă contemporană.

Lucrările sunt prezentate de studenții și profesorii de la programul de masterat Digital Interactive Arts al Facultății de Teatru și Film a Universității ”Babeș-Bolyai”. Vernisajul expoziției ”Waves” e programat în 24 martie la ora 19 și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, artist și profesor asociat invitat al programului de masterat. Expoziția va putea fi vizitată în 24 și 25 martie, între orele 19 și 22, iar intrarea e liberă.

”Tema expoziției din acest an este reprezentarea undelor, a valurilor în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Publicul clujean este așteptat să experimenteze câteva fragmente din lumile imaginate de profesori și studenți ai programului de masterat Digital Interactive Arts: Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual”, arată curatorii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu