Închide

Expoziție de construcții Lego, unele remarcate la expoziții internaționale, trei zile la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 19, 2021 0 700

Îndrăgita expoziție de construcții din piese lego, vizitată de sute de clujeni, revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, timp de trei zile.

Expoziția de Iarnă Brickenburg, eveniment tradițional al practicanților hobby-ului de construcții din piese lego, este găzduită ca de obicei de Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca.

”Vizitatorii de toate vârstele vor putea călători în lumea recifelor de corali, vor putea deveni arheologi submarini, se vor putea aventura în expediții interplanetare, ori vor avea prilejul de a se vedea ca ingineri, medici, profesori, reporteri, brutari, agricultori etc., o sumedenie de profesii și meserii, fundamentale pentru o viață cotidiană normală”, promit organizatorii de la asociația Brickenburg. Unele lucrări au fost expuse anterior la expoziții internaționale, fiind remarcate de presa în domeniu, iar altele sunt aduse în atenția publicului în premieră absolută. Expoziția e deschisă din 22 în 24 ianuarie, în condiții de pandemie, cu orar între 10 și 18 vineri și sâmbătă, respectiv 10-17 duminică.

Asociația Brickenburg din Cluj-Napoca este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului lego.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu