Închide

Explozie într-un apartament din Cluj

Actualitate by Catalin Suciu - feb. 21, 2020 0 288

Un bărbat și o femeie în vârstă au fost consultați de echipajul SMURD . Explozia a fost cauzată de scurgeri de gaze la parterul unui bloc de pe strada Pavel Roșca.

”O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui apel de urgență privind producerea unei explozii, într-un imobil de locuințe, situat pe strada Pavel Roșca, din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat care suferise arsuri și o fereastră distrusă de deflagrație, a unei încăperi situate la parterul imobilului cu trei nivele. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat bărbatului, care a suferit arsuri în urma deflagrației, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.”, a transmis ISU Cluj.

”Se pare că bărbatul de 85 de ani, care a fost transportat la spital, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței și de gradul 2 la nivelul mânii drepte. A fost consultată și soția acestuia, care se afla și ea în locuință în momentul producerii incidentului, fără a fi necesar transportul la spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.