Închide

EXCLUSIV Walter vorbește despre situația lui “U” Cluj. Cum vede viitorul clubului și cum încearcă să rezolve problema salariilor

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 16, 2015 2 2943

“Nu plec de la Universitatea”, e primul lucru pe care îl spune finanțatorul Florian Walter, abia ieșit dintr-o ședință de la birourile firmei de salubrizare.
Acționarul majoritar al clubului admite că are probleme cu lichiditățile, cu banii și de aici și întârzierile salariale de la echipă. Totuși, susține Walter, în perioada următoare se vor face eforturi pentru achitarea unei părți din restanțe. “Să vedem acum ce atitudine vor avea la Târgu Jiu. Probleme cu banii sunt peste tot, nu mai am nici eu, iar banii din drepturile TV nu sunt suficienți pentru un sezon întreg. Nu sunt salarii mari la Universitatea, sunt salarii medii pentru un lot de jucători cu care nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația în care suntem acuma, la retrogradare. Nu mă gândesc nici acum la retrogradare, nici un moment nu m-am gândit. Dar antrenorii și jucătorii trebuie să tragă tare și la final vor fi răsplătiți. Voi încerca să achit cumva o parte din restanțe. Dacă se retrogradează? Atunci nu știu ce se întâmplă. Nici nu vreau să mă gândesc la asta”, a declarat Walter pentru actualdecluj.ro.

Walter a urmărit din lojă partida dintre "U" Cluj și CFR Cluj din semifinalele Cupei României

Walter a urmărit din lojă partida dintre „U” Cluj și CFR Cluj din semifinalele Cupei României

Walter și-a amintit și de meciul cu CFR din semifinalele Cupei României. “N-am stat la penalty-uri, n-am putut să le urmăresc și-am plecat înainte de ele spre mașină. Acolo am primit vestea. Am vorbit și cu Adi (Adrian Falub, antrenor U Cluj – n.r.) și cu băieții înainte de joc, am fost cu ei, i-am încurajat, apoi i-am felicitat. Am învins Rapidul , apoi din nou CFR-ul. Șanse de menținere sunt, sunt meciuri din care putem scoate puncte, dar trebuie să jucăm. Antrenorii răspund, ei pregătesc partidele, antrenamentele și jocurile, eu nu mă bag peste ei. Discut cu Adi după jocuri sau înainte, dar niciodată nu mi-am permis să-i dau indicații. El e cu jucătorii acolo, el știe ce face”, a mai povestit boss-ul lui „U” Cluj.

Universitatea Cluj ocupă locul 13 după 26 de etape, cu 26 de puncte, iar luni va evolua în deplasare cu Pandurii Târgu-Jiu. Apoi “U” Cluj va juca cu Steaua (acasă), Viitorul (deplasare), Gaz Metan (acasă), Petrolul (deplasare), Astra (acasă), Oțelul Galați (deplasare), Ceahlăul (acasă).

Clasament

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.