Închide

EXCLUSIV VIDEO Cum arată apartamentul de 10.000 de euro de la UNTOLD închiriat de un turist din Japonia

ActualitateFestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 06, 2022 2 3516

Record în acest an la UNTOLD Festival, unde un turist din Japonia a plătit nu mai puțin de 10.000 de euro pentru un apartament din hotelul Radisson Blu, amplasat în centrul evenimentului.

În plus, turistul va ajunge abia astăzi la Cluj și va petrece doar două zile la cel mai mare festival din România.

Hotelul din Cluj-Napoca, de 5 stele, are tematică UNTOLD după un parteneriat semnat cu organizatorii evenimentului. Potrivit reprezentanților stabilimentului de lux, aproximativ jumătate din camere sunt ocupate pe durata festivalului. E bine de menționat că un pachet care implică cazarea și participarea la Untold a pornit de la peste 3000 de euro, dar prețurile urcă în funcție de facilități.

De altfel, un turist din Japonia a achitat 10.000 de euro pentru o un apartament de la etajul al șaptelea ,cu vedere înspre parcul central. Apartamentul are și jacuzzi, dar surpriza cea mare este faptul că în interior a fost montat și un pupitru de DJ.

Actualdecluj.ro a vizitat apartamentul.

Potrivit gazdelor, turistul din Japonia e așteptat abia azi în Cluj.

Oaspeţii hotelului se bucură de experienţe desprinse din magia şi universul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume – UNTOLD, susţin organizatorii festivalului.

Printre surprizele pregătite de organizatori pentru turistul japonez se numără amplasarea unui pupitru de DJ în cameră.   Hotel aflat în inima festivalului Hotelul se află pe aleea din spatele stadionului Cluj Arena, unde are loc festivalul, fiind practic în mijlocul Untold. Hotelul tematic le oferă celor cazaţi acces la petreceri exclusiviste cu DJ, evenimente culinare inedite, cocktail bars cu băuturi special create pentru eveniment şi momente de răsfăţ şi relaxare.

În ceea ce priveşte facilităţile pe care hotelul tematic le pune la dispoziţie turiştilor se numără spaţii de beauty, unde pot beneficia de servicii de make-up and hair, zone de top-up pentru încărcarea cu bani a brăţărilor şi posibilitatea de a servi micul dejun la ore mai târzii. Atmosfera este întreţinută de walking acts, cu acrobaţi în costume colorate.

2 comentarii

  1. …. nici macar o floare, o vaza cu flori, ceva fructe ?!!! ca de frapiera cu sampanie nu cred ca au bani – dezolant cum stilul nsotru inca nu poate „sa sara” barierele psihologice

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare