Închide

EXCLUSIV/ Petrescu aduce noi jucători din Kosovo. Doi titulari de la Ballkani, pe lista CFR-ULUI. Ambii sunt internaționali

SportTop News by Catalin Suciu - mai 13, 2024 0 420

Abia revenit la CFR, Dan Petrescu nu pierde timpul. Antrenorul clujenilor are o listă lungă de achiziții, iar două dintre numele cerute cu insistență vin de la Ballkani, fosta adversară a CFR-ului în Europa, de unde a fost adus și Ermal Krasniqi, ajuns între timp la Rapid.

Petrescu l-ar fi acontat deja pe fundașul dreapta Armend Thaqi (31 de ani), titular meci de meci la campioana statului Kosovo.

În plus, clujenii au înaintat o ofertă și pentru căpitanul lui Ballkani, fundașul central Lumbardh Dellova (25 de ani), care a bifat 28 de partide în acest sezon, a înscris trei goluri și a dat o pasă decisivă. Dellova are 8 prezențe și în echipa națională, iar în trecut a evoluat, între altele, pentru Hajduk Split.

Armend Thaqi (31 de ani) are 31 de meciuri jucate în acest sezon și cinci pase decisive. Joacă la Ballkani din 2020, fiind transferat de la Priștina. Are cinci meciuri și un gol în echipa națională, pentru care a debutat în 2017.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.