Închide

EXCLUSIV: E oficial, avem alegeri pentru șefia Consiliului Județean

PoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - oct. 15, 2014 0 368

Deși s-a speculat că PSD nu are nici o intenție de a organzia alegeri pentru șefia Consiliului Județean Cluj, până în 2016, Guvernul a luat totuși o decizie în sensul acesta. Pentru  a se încadra în prevederile legale, data fixată pentru alegeri este 14 decembrie 2014. Sursele Actualdecluj.ro spun că Instituția Prefectului pegătește deja procedura de alegeri și că a făcut demersuri pentru a se asigura că spațiile din incinta școlilor și grădinițelor vor fi deschise în 14 decembrie, urmând să se asigure paza pentru cabinele și urnele de vot.

Ceilalți lideri politici nu au fost încă anunțați, oficial, cu privire la organizarea alegerilor pentru șefia Consiliului Județean, cel mai probabil pentru a nu avea timp să se pregătească. Acest lucru nu înseamnă, însă, că ACL, de pildă, nu va intra în cursa electorală. Potrivit informațiilor din interiorul PDL, cel care va candida la președinția Consiliului Județean Cluj, din partea ACL, este nimeni altul decât senatorul Alin Tișe. El spune că nu a luat încă o decizie oficială, numai că liderii de partid consideră că nu-și pot permite să piardă alegerile: „Singurul candidat care ar face față unei competiții cu PSD este Alin Tișe. El stă cel mai bine în sondaje”, a transmis sursa Actualdecluj.ro. „Încă nu sunt hotărât dacă voi candida la șefia Consiliului Județean. Trebuie să analizez foarte bine dacă are vreun rost să intru în această competiție electorală. Nu sunt decis”, a răspuns Tișe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.
  • Articole similare