Închide

EXCLUSIV CFR și-a luat punctele înapoi! Decizia a fost anunțată de TAS

SportTop News by Catalin Suciu - mai 22, 2015 0 1295

Echipa clujeană a câștigat la TAS litigiul cu Federația Română și a urcat până pe locul 3 în clasament!

Clubul a intrat în insolvență, dar comisiile Federației Române n-au ținut cont de asta. CFR a primit interdicția de a mai face transferuri și a fost penalizată cu o depunctare de 24 de puncte, ajungând de pe locul 2 pe ultimul.

CFR Cluj a fost sancționată în februarie cu depunctarea și intezicerea dreptului de a face transferuri. Hotărârile  au fost dictate de comisiile FRF după ce clubul nu și-a onorat plățile salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei. Echipa clujeană  s-a adresat Tribunalului Sportiv de la Laussane, iar forul de judecată i-a dat câștig de cauză.

„Feroviarii” au primit vestea în această dimineață și urcă, astfel, de pe locul 16 până pe podium, pe poziția a treia! Dacă va termina campionatul așa, CFR-ul va încasa din drepturile de televizare 2,7 milioane de euro. Președintele Iuliu Mureșan a confirmat informațiile actualdecluj.ro.

„Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte”, a spus acesta pentru GSP.RO.

CITEȘTE ȘI: CFR s-a blindat la TAS. El este omul “minune” angajat de club pentru a recupera punctele! În trecut a mai obținut o victorie zdrobitoare împotriva FRF

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.