Închide

EXCLUSIV CFR devine din nou o forță. Suma colosală care i-a intrat în conturi

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 04, 2017 0 5705

CFR Cluj are toate șansele să devină din nou o forță în România. Vineri, conturile clubului au încasat nu mai puțin de 24 de milioane de lei, adică 5,3 milioane de euro.

Clubul a făcut deja o sumedenie de plăți din tabelul creditorilor, iar de luni va demara cu toată puterea întreg mecanismul ieșirii din insolvență.

Cele 5,3 milioane se adaugă milionului virat în urmă cu peste 2 săptămâni.

CFR va avea a obiectiv clar câștigarea tuturor trofeelor în campionatul următor.

Omul aflat în spatele tranzacției este Abris Lelbach, un milionar care a fost implicat și este și în prezent  la clubul Werder Bremen, din Germania. Potrivit gsp.ro, el are afaceri în industrie şi energie. Marian Băgăcean, cel care a ieșit public, susținând că e noul acționar majoritar, ar fi, de fapt, un simplu contabil al omului de afaceri din Germania.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte!!!!

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu