Închide

Exclusiv: Avocatul Dan Cristian Codrean a fost numit subprefect

Politica by Cosmina Fernoaga - aug. 01, 2014 0 748

UPDATE: Avocat de profesie, membru la Casa de Avocatură Codrean, Iusco și Asociații, noul subrefect al Clujului, Dan Cristian Codrean a fost secretarul general al organizțaiei de tinerte a PSD Cluj. Acesta a fost parte din Biroul Județean Electoral, la alegerile locale din 2012.  Numirea sa în funcția de subprefect urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

 

În ședința de ieri a Guvernului, avocatul Dan Cristian Codrean (foto jos), membru PSD, a fost numit subprefect de Cluj. Acesta îl înlocuiește pe liberalul Mihnea Iuoraș, care s-a văzut nevoit să demisioneze din funcție, după ce procurorii DNA l-au acuzat că ar fi furnizat informații persoanelor anchetate în dosarul Aeroportului (în primul rând președintelui Consiliului Județean, Horea Uioreanu, în prezent aflat în arest).

Social democrații ar urma să-i schimbe, în perioada următoare, pe toți liberalii care au obținut funcții în instituțiile guvernamentale și în toate celelate structuri de stat, regii, companii etc.

avocat-codrean-dan-cristian

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.