Închide

EXCLUSIV: Au revenit în PSD Cluj. Managerul psihopat, la gunoi

ActualitateOpiniePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - oct. 09, 2019 0 3359

Mai distractiv decât atât, ce? Deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu au revenit în PSD, înscriindu-se, ieri seară, într-o organizație locală din județul Cluj, potrivit informațiilor Actual de Cluj.

Scandalul mediatic din ultimele zile în care a fost târât PSD-ul, de către psihopatul patron de ziar local – numit pe sub masă șef  al organizației clujene – a scos-o din minți pe Viorica Dăncilă.  Aceasta, împrună cu Mihai Fifor, le-a promis primarilor clujeni, revoltați de situația prin care trece PSD Cluj, că imediat după criza Moțiunii va fi restabilită ordinea în organizația lor. Primul semn care dovedește că Dăncilă regretă asocierea nefastă cu psihopatul patron de ziar este faptul că i-a chemat înapoi în partid pe deputații Cornel Itu și Horia Nasra.

Surse din PSD de la nivel central au informat pentru Actual de Cluj că, indiferent de rezultatele moțiunii, Nasra și Itu vor fi oamenii de bază care au primit sarcina să restabilească ordinea în PSD Cluj. Conducerea centrală a PSD nu poate să-i ierte psihopatului patron de ziar că într-un moment atât de delicat în care s-a aflat partidul – fiind pe punctul de fi destituit de la Guvernare – el n-a făcut altceva decât să pună umărul la destabilizare. „A avut câteva zile la dispoziție în care n-a lucrat decât în detrimentul PSD. Individul acesta, Liviu Alexa, nu înțelege nimc din politică. A demonstrat în spațiul public că nu-l întrece nimeni la scuipat și înjurat, i-a amenințat pe primarii noștri în toate felurile, iar scandalul cu înjurăturile adresate jurnaliștilor clujeni este ceva care chiar nu are cum să fie reparat”, a relatat o sursă din cadrul PSD.

Durerea mare a celor din conducerea PSD a fost, de asmenea, îndepărtarea celor doi oameni de partid, Itu și Nasra. Două voturi semnificative care pot face diferența în acest strâns scor pe care-l joacă opoziția în demersul adoptării Moțiunii de demitere a Guvernului Dăncilă. De altfel, în toată presa centrală se relatează despre discuțiile de negociere care au loc în acest moment pentru reîntregirea gurpului PSD, în vederea asigurării unei majorități parlamentare care s-o sprijine pe Dăncilă. Vom reveni în scurt timp cu amănunte pe marginea acestui subiect

UPDATE:

Horia Nasra a confirmat că a revenit în PSD. Citește:

Cum justifică revenirea în PSD? Anunțul că nu vor vota moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.