Închide

Cum justifică revenirea în PSD? Anunțul că nu vor vota moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - oct. 09, 2019 0 523

Deputatul Horia Nasra a confirmat informația revenirii în PSD Cluj, atât a sa, cât și a deputatului Cornel Itu. Nasra nu exclude o colaborare viitoare dintre PSD și Pro România. El a explicat însă că plecarea sa din PSD a avut legătură strict cu decizia greșită a conducerii partidului, de a-l numi la șefia organizației clujene pe psihopatul patron de ziar Liviu Alexa. Deputatul Nasra a mai spus că nici el și nici Itu nu au semnat moțiunea pentru demiterea Guvernului și nici nu o vor vota.

„Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.  Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei. Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI. Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali. Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate. Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală” – a transmis  Horia Nasra pe pagina lui de Facebook.

Citește și:

EXCLUSIV: Au revenit în PSD Cluj. Managerul psihopat, la gunoi

 

 • author photo two

  Cosmina Fernoaga

  Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare