Închide

Estimări privind rezultatele electorale. Liberalii par disperați

ActualitateTop News by Cosmina Fernoaga - dec. 11, 2016 0 786

Primele estimări privind scorul alegerilor parlamentare sună dezastruos pentru PNL, la nivel național. Sursele Actuldecluj.ro informează că liderii liberali fac eforturi imense pentru a-și mobiliza electoratul la vot, acum, pe ultima sută de metri: „se trimit sms-uri, se merge din ușă în ușă, se fac demersuri supraomenești pentru ca rezultatul PNL să mai urce măcar cu două, trei procente”. Până în acest moment, la nivel național se estimează un scor de 23% pentru PNL, în timp ce PSD e cotat cu un scor de 45%.

Site-ul de presă stiripesurse.ro a prezentat, de asemenea, un set de cifre de tip exit-poll, pentru ora 17.00:

PSD – 46%, PNL – 22%, USR – 11%, ALDE – 6%, UDMR –5%, PMP – 4%, PRU – 3%, PER – 0,5%, ANR –0,5%.

În județul Cluj, până la ora 17.30 au votat 32,40% dintre alegătorii înscriși pe liste. 

Aceleași surse au informat pentru Actualdecluj.ro, că PNL ar fi pierdut comuna Florești, cel mai probabil în favoarea USR.  Problema deșeurilor a fost principalul argument care i-a mobilizat pe locuitorii din Florești să voteze împotriva PNL.

  • author photo two

    Cosmina Fernoaga

    Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu