Închide

Eros Ramazzotti concertează în toamnă la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 21, 2015 0 573

E oficial: cunoscutul cântăreț italian Eros Ramazzotti concertează în toamnă la Cluj, iar biletele sunt puse în vânzare de azi.

În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului – în picioare sau pe scaun – biletele costă între 99 de lei și 495 lei și pot fi cumpărate de azi inclusiv din hipermarket-urile Carrefour și benzinăriile OMV. COncertul de la Cluj e programat în 24 septembrie.

Pe site-ul oficial concertul de la Cluj nu se află pe lista celor din această toamnă. Dar cu două zile înainte de cel de la Cluj și cu două zile după acesta, Ramazzotti are programate concerte în Ljubljana și respectiv Sovia.

Ramazzotti a început să învețe chitara la vârsta de șapte ani și a încercat să-și croiască un drum pe platourile de filmare, inițial ca figurant. Familia l-a încurajat, și tânărul Eros și-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl Rodolfo, muncitor în construcții pe timp de zi, muzician noaptea. În 1981 ia parte la concursul muzical „Nuove di Castrocaro” și ajunge în finală cu compoziția proprie Rock ‘80, prinzând astfel și primul său contract cu o casă de discuri. În 1982 lansează primul single, „Ad un Amico” și lucrează cu compozitorul și muzicianul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984 la San Remo, unde câștigă la categoria debutanți. Lansează primul său album, „Cuori Agitati”, atât în italiană, cât și spaniolă. Single-ul “Una Storia Importante” vinde milioane de copii în Franța, și devine un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti ajunge un nume internațional. În vara anului 1995 ia parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John și Joe Cocker. Apoi, în 1996, lansează “Dove c’e Musica”, un succes incredibil – șapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul “E2″ ajunge best-seller atât în Italia, cât și la nivel internațional.

În 2011, Eros e numit „Cel mai bun Artist Internațional” la festivalul anual „Die Goldene Kamera film & TV”.

2012 aduce un nou album, “Noi”, și un nou contract de inregistrare cu Universal Music.  “Noi” ajunge rapid primul în clasamentul iTunes în 17 țări și se vinde în peste 700.000 de exemplare.

În iunie 2014 se căsătorește cu Marica Pellegrinelli, prietena lui de cinci ani. În 2015, pe 12 mai, artistul lansează un nou album, “Perfetto”, al 13-lea album de studio al superstarului italian, pe care-l promovează și la Cluj.

Iată lista prețurilor pentru biletele de la concertul din Cluj:
Regular (în picioare) – 146 de lei
Golden Ring (în picioare) – 275 de lei
Regular Seating 3 (locuri) – 99 de lei
Regular Seating 2 (locuri) – 149 de lei
Regular Seating 1 (locuri) – 176 de lei
Premium Seating (locuri) – 330 de lei
VIP Bronze (locuri) – 352 de lei
VIP Silver (locuri) – 385 de lei
VIP Gold (locuri) – 418 lei
VIP Diamond (locuri) – 495 de lei

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare