Închide

Emanuel Ungureanu, despre candidatura lui Drulă la șefia USR: Este curajos, integru, competent și un om bun la suflet

ActualitatePolitica by Cosmina Fernoaga - mai 22, 2022 0 267

După ce Dan Barna și alți membri marcanți din USR au anunțat că-i sprijină lui Cătălin Drulă candidatura la președinția partidului, un mesaj de susținere a fost postat și de deputatul clujean Emanuel Ungureanu (actualmente deputat de Buzău).

Ungureanu a scris pe contul său de facebook că-l susține pe Drulă dintr-un motiv „simplu”:

„Este curajos, integru, competent și un om bun la suflet. Calități esențiale pentru un lider. Cu oameni ca Drulă, în poziții cheie, ne putem face țara bine!”.

Reamintim că, sâmbătă, Cătălin Drulă a anunțat oficial că va candida pentru președinția USR, la alegerile interne care ar urma să aibă loc în toamnă.

Drulă ocupă în prezent președinția partidului în regim de interimat, după ce eurodeputatul Dacian Cioloș a demisionat din funcție. În mai multe rânduri, din interiorul USR s-a zvonit că Cioloș cu susținătorii săi intenționează să se regrupeze într-o altă structură politică, informație pe care acesta n-a confirmat-o însă.

Citește și

Cătălin Drulă și-a lansat oficial candidatura pentru președinția USR

 

Sursa foto: facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.