Închide

Cătălin Drulă și-a lansat oficial candidatura pentru președinția USR

ActualitateTop News by Cosmina Fernoaga - mai 21, 2022 0 272

În prezent lider interimar al USR, Cătălin Drulă și-a lansat sâmbătă, oficial, candidatura pentru președinția USR, în cadrul unui team-building organizat la Mamaia.

„Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri”, le transmite Drulă colegilor săi de partid. 

Acesta și-a depus și programul de candidat, dar și un bilanț pentru perioada de când conduce USR-ul, făcând în continuare apel la o comunicare coerentă și curajoasă.

„Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta. USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre. În acești ani am învățat că politica este un joc de echipă. Vedetismul și politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democrația nu poate funcționa fără încredere, respect și delegare”, a transmis Cătălin Drulă.

Acesta adaugă că le-a cerut colegilor din partid să-i acorde încrederea de a fi liderul „acestei construcții frumoase, ce poartă numele USR”.

„Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri”, mai spune Drulă.

Alegerile din cadrul USR ar urma să aibă loc în toamnă.

Sursa foto: Facebook/Catalin Drula

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare