Închide

„Electricii” au rămas fără bani de la Primărie. Cu promisiunea că: „Îi vom sprijini”!

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 05, 2015 0 529

Extensia urbană a Festivalului Electric Castle nu a primit niciun leu susținere de la primărie, deși administrația locală și-a exprimat disponiblitatea de a sprijini evenimentul de la finalul lunii martie pe care organizatorii l-au programat la Cluj Arena și Sala Polivalentă.
Asociaţia Boiler a solicitat 135.000 lei de la primărie, susținere pentru evenimentul Electric City pe care îl vor organiza anul acesta la Cluj-Napoca în Capitala Europeană a Tineretului. De asemenea, au mai cerut alți 110.000 lei pentru Festivalul Booha College Campus.

Pe lista de propuneri de alocări de fonduri din bugetul primăriei pentru organizațiile non profit care au depus cereri de finanțare nerambursabilă în baza Legii 350/2005 şi a Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile de la bugetul local, pentru activităţi nonprofit de interes general, cei de la Boiler n-au primit niciun fel de sumă. Repezentanți din comisia Consiliul Local au menționat că dosarul era incomplet și că le lipseau niște acte. „Mai există posibilitatea să îl refacă pentru sesiune extraordinară din luna aprilie. Ideea este că vor fi sprijiniția pentru că organizează un eveniment extrem de bun în Capitala Tineretului”, au spus aceștia. Dacă pentru Electric City nu se va reuși sprijin la sesiunea de finanțare din aprilie, se ia în calcul și un parteneriat cu Federația Share prin care cei de la Boiler să fie sprijiniți.

Electric City este cel mai nou eveniment Boiler Events, producătorii celui mai mare festival din Romania: Electric Castle. În 28 Martie, Clujul va fi electrificat, cele mai importante simboluri urbane (Noua Sala Polivalentă și Cluj Arena), devenind pentru 24 de ore scene ale unor show-uri spectaculoase pe care vor urca unii dintre cei mai importanți și așteptați artisti ai momentului, promit organizatorii.
Cine concertează la Electric City

electric

Nici un comentariu

Scrie un comentariu