Închide

ELECTRICA/ Facturile la curent vor fi emise cu întârziere la începutul anului

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 23, 2023 0 865

Facturile la energie electrică vor fi emise cu întârziere la începutul anului 2024, anunță Electrica Furnizare. Astfel, clienții trebuie să știe că acestea vor fi emise doar în luna februarie.

De asemenea, compania va face optimizări complexe ale sistemelor informatice, pentru îmbunătățirea serviciilor adresate clienților, iar mai multe aplicații nu vor funcționa la începutul anului viitor,

„Vor exista limitări în accesarea anumitor funcționalități utilizate de către aceștia”, a comunicat Electrica Furnizare SA, care a precizat că optimizările sunt programate în perioada 1-31 ianuarie 2024.

„Ca urmare a limitărilor temporare, factura de energie electrică și/sau gaze naturale va fi emisă și va ajunge la clienți la o altă dată față de cea obișnuită, respectiv în a doua parte a lunii februarie. Termenul de plată se va raporta la momentul emiterii facturii”, precizează Electrica Furnizare, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în perioada optimizărilor de sistem, următoarele aplicații și funcționalități nu vor putea fi utilizate de către clienții companiei:

  • MyElectrica– aplicație și portal
  • TelVerde (comunicare index autocitit)
  • Formularul unic de contact online
  • E-chat
  • Plata în punctele de relații cu clienții (Info Kiosk/POS)
  • Serviciile din meniul interactiv Call-center (activarea opțiunii de apel la emiterea preavizului, informații despre intervalul de comunicare a indexului sau perioada de citire programată a contorului).

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu