Închide

E iarnă oficial: prima deszăpezire, noaptea trecută, 20 de tone de antiderapant împrăștiate pe 3 drumuri

Administrație by Actual de Cluj - oct. 30, 2017 0 286

A început oficial iarna: nu doar pentru primele ninsori din zona Mărișelului, dar și pentru că noaptea trecută au avut loc primele intervenții pentru curățarea zăpezii de pe drumuri.

Ninsori s-au manifestat în Cluj în special la munte, cu vânt de până la 80 km/h, lapoviță și ninsoare în strat de până la trei centimetri, plus, izolat, copaci și pietre căzute pe carosabil. În aceste condiții pe două drumuri județen a fost nevoie de utilaje de deszăpezire, pe  DJ 107P Someșu Rece – Mărișel și respectiv DJ 103K Căpușu Mare – Agârbiciu – Dângău – Râșca – Beliș.

Pe un al treilea drum s-a acționat în acestă după-masă, e vorba de drumul județean DJ 108C Răchițele – Doda Pilii – Ic Ponor. Pe cele trei drumuri au fost împrăștiate nu mai puțin de 20 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În Cluj firmele responsabile pentru deszăpezire sunt Diferit SRL pentru lotul 1 din zona Gilău-Huedin și respectiv Asocierea Drumuri și Poduri Județene Cluj SA – Societatea de Construcții Napoca SA pentru loturile 2 din zona Turda și 3 din zona Gherla-Dej.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare